28.2.07

Συνδικαλιστές ΟΤΕ vs... Tellas

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ΟΜΕ-ΟΤΕ βγαίνει με ανακοίνωσή της να στηρίξει τον Παναγή Βουρλούμη και να επιτεθεί κατά της ΕΕΤΤ ή ανταγωνιστών του οργανισμού. Ούτε είναι η πρώτη φορά που η ΟΜΕ-ΟΤΕ εκδηλώνει αυτή την υποστήριξη πριν καλά καλά υπάρξει αντίδραση από τον ΟΤΕ για το θέμα που κάθε φορά βγαίνει προς τα έξω. Άρα λοιπόν γιατί να απορούμε που και πάλι η ΟΜΕ-ΟΤΕ "τα χώνει" στην ΕΕΤΤ για την απόφασή της με την οποία δικαίωσε την Tellas στην υπόθεση των 17.700 γραμμών; Ομως στη συγκεκριμένη περίπτωση η ομοσπονδία των εργαζομένων σαν να προτρέχει λίγο. Τι λέει η ανακοίνωση:

Από την ανακοίνωση που εξεδόθη, και τις πληροφορίες που είναι γνωστές σε όσους γνωρίζουν να διαβάζουν και κάτω από τις γραμμές, δεν υπάρχουν περιθώρια παρερμηνείας.
Ο ΟΤΕ καλείται να πραγματοποιήσει έργα για λογαριασμό της Tellas, με τιμές κάτω του κόστους, για ποσότητες που μπορεί να τροποποιούνται συνεχώς, και σε τόσο σύντομους χρόνους στους οποίους ο ΟΤΕ δεν πραγματοποιεί έργα ούτε για τον εαυτό του.

Αυτό το τελευταίο όμως είναι πρόβλημα του ίδιου του ΟΤΕ, ας έδινε τις γραμμές όταν τις ζητούσε η Tellas για να μην έφτανε σε αυτό το οριακό σημείο. Αφήστε που τα πράγματα δεν είναι και τόσο τραγικά, μαθαίνω από τον ΟΤΕ ότι έδωσαν χθες-προχθές στην Tellas γύρω στις 2.000 γραμμές, μάλλον τις είχαν βάλει στο... μούσκιο. Τώρα, σχετικά με τις "τιμές κάτω του κόστους" θυμίζει λίγο Βουρλούμη στη Βουλή από την περασμένη εβδομάδα. Ενδιαφέρον θα έχει αν θα υπάρξει κάποια ουσιαστικότερη σύμπλευση μεταξύ ομοσπονδίας και διοίκησης, διότι όπως όλοι ξέρουμε, τα λόγια είναι εύκολα...

Περισσότερα

Η ανακοίνωση της ΟΜΕ-ΟΤΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: