28.2.07

Forthnet - LLU με 4 Mbps

Σαν να επιταχύνει λίγο το ρυθμό της η Forthnet. Μετά το forthnet2play επανέρχεται με ένα πακέτο που περιλαμβάνει μόνο ADSL με LLU στα 4 Mbps στα 25 ευρώ το μήνα, φθηνότερα δηλαδή από αντίστοιχα "σκέτα" προγράμματα άλλων εταιρειών. Σιγά σιγά θερμαίνεται το κλίμα.

Περισσότερα

Η ανακοίνωση της Forthnet

Η νέα υπηρεσία Forthnet ADSL 4Mbps παρέχεται μέσω του ιδιόκτητου δικτύου της Forthnet, με κόστος μόλις 25 € / μήνα (περιέχεται ΦΠΑ), αποτελώντας την ιδανική ευρυζωνική λύση για τις ανάγκες των οικιακών χρηστών και των μικρών επιχειρήσεων που χρειάζονται ιδιαίτερα υψηλές ταχύτητες πρόσβασης στο Broadband Internet.

Η υπηρεσία αποτελεί το νεότερο μέλος της «οικογένειας» των ολοκληρωμένων ευρυζωνικών υπηρεσιών της Forthnet που προσφέρονται μέσα από το ιδιόκτητο δίκτυο της εταιρίας. Δίνει τη δυνατότητα στους νέους, αλλά και τους παλιούς συνδρομητές Forthnet ADSL, να γνωρίσουν το broadband απλά και εύκολα και να εκμεταλλευθούν προς όφελός τους τις δυνατότητες για ενημέρωση, εργασία και ψυχαγωγία που τους προσφέρει.

Σημειώνεται ότι η υπηρεσία Forthnet ADSL 4Mbps παρέχεται σε νέους συνδρομητές και με τα πακέτα ADSL in a box και ADSL in a box Plus. Σε όλους τους καταναλωτές που θα εγγραφούν έως τις 18 Μαρτίου 2007, προσφέρεται δωρεάν το τέλος ενεργοποίησης της υπηρεσίας και το modem / router.

Η υπηρεσία Forthnet ADSL 4Mbps είναι ήδη διαθέσιμη μέσω των εξουσιοδοτημένων Εμπορικών Συνεργατών σε όλη την Ελλάδα και η ενεργοποίησή της γίνεται με τη συμπλήρωση μίας απλής αίτησης.

Υπενθυμίζεται ότι στην «οικογένεια» των ευρυζωνικών υπηρεσιών της Forthnet που αναπτύσσονται μέσω του ιδιόκτητου δικτύου συμπεριλαμβάνονται η υπηρεσία Forthnet 2play, που συνδυάζει απεριόριστη φωνή και Internet για οικιακούς χρήστες, καθώς και η Forthnet 2play SoHo, που απευθύνεται σε ελεύθερους επαγγελματίες, μικρές επιχειρήσεις, αλλά και νοικοκυριά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: