8.3.07

ΕΕΤΤ καλεί Vodafone

Στις 11 Απριλίου θα στείλει το υπόμνημά της στην ΕΕΤΤ η Vodafone για την υπόθεση των υποκλοπών, αν και δεν θα πρέπει να περιμένει κανείς εκπλήξεις στο κείμενο που θα στείλει η εταιρεία. Μάλλον για υπόμνημα που θα έχει συγγένειες με εκείνο που είχε στείλει στην ΑΔΑΕ και με την προσφυγή στο ΣτΕ θα πρέπει να μιλάμε. Οσο για ποινές, στη θεωρία παίζει και η αφαίρεση της άδειας αλλά αυτά τα πράγματα απλώς δεν γίνονται.

Περισσότερα

Η ανακοίνωση της ΕΕΤΤ

Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της και του ελεγκτικού της ρόλου, απέστειλε χθες επιστολή στη VODAFONE, καλώντας την εταιρεία να υποβάλει τις απόψεις της εγγράφως στην ΕΕΤΤ μέχρι και την Τετάρτη 11 Απριλίου 2007, σχετικά με την ενδεχόμενη παραβίαση των υποχρεώσεων τήρησης διατάξεων των Ειδικών της Αδειών.

Η εν λόγω ενέργεια της ΕΕΤΤ είναι απόρροια της πρόσφατης Απόφασης της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ), η οποία αφορά στην επιβολή κύρωσης σε βάρος της VODAFONE για παραβάσεις της κείμενης νομοθεσίας περί απορρήτου των επικοινωνιών (ΑΠ:67/12-1-2007).

Δεν υπάρχουν σχόλια: