6.3.07

Vivodi με Warner

Συμφωνία για τη διανομή των ταινιών της Warner μέσω υπηρεσίας Video on Demand ανακοίνωσε η Vivodi, που εμπλουτίζει τη "βιβλιοθήκη" των κινηματογραφικών παραγωγών έχοντας ήδη μια ανάλογη συνεργασία με την Προοπτική. Βέβαια η συνεργασία έχει απόλυτη λογική, αφού triple play χωρίς κινηματογραφικές ταινίες μάλλον δεν θα είχε καμία επιτυχία. Από την άλλη και μόνο το γεγονός ότι στη συμφωνία περιλαμβάνονται και ταινίες πρώτης προβολής μάλλον θα κλωτσήσουν τα dvd-club...

Περισσότερα

Η ανακοίνωση της Vivodi

Η Warner Bros. International Television Distribution (WBITD) και η Vivodi Telecommunications σύναψαν πολυετή συμφωνία για τη διάθεση video-on-demand (VOD) κινηματογραφικών ταινιών της Warner Bros., όπως ανακοίνωσαν σήμερα ο Πρόεδρος της Warner Bros. International Television, κ. Jeffrey R. Schlesinger, και η Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Vivodi Telecom, κα Σοφία Κουνενάκη-Εφραίμογλου.

Η συμφωνία παρέχει στη Vivodi τα δικαιώματα video-on-demand (VΟD) στην Ελλάδα, για έναν κατάλογο νέων κινηματογραφικών ταινιών που διανέμει στη διεθνή τηλεοπτική αγορά η WBITD, όπως και για μια επιλογή πρόσφατων και κλασικών ταινιών από την τεράστια βιβλιοθήκη της Warner Bros. Entertainment.

Οι τίτλοι για τους οποίους έλαβε άδεια η Vivodi, σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας, θα αρχίσουν να προβάλλονται στις αρχές της άνοιξης του 2007, μέσω της “cableTV,” της νέας υπηρεσίας video-on-demand (VΟD) της Vivodi που λανσαρίστηκε τον Φεβρουάριο του 2007 ως το πλέον ανταγωνιστικό και πλήρες πακέτο “Triple Play” στην ελληνική αγορά.

Η βιβλιοθήκη video-on-demand (VΟD) της Warner Bros. μέσω της “cableTV” θα προσφέρει στους τηλεθεατές μια επιλογή πρόσφατων ταινιών της WBITD, όπως, μεταξύ άλλων, η ταινία που σάρωσε τα φετινά βραβεία Όσκαρ, «Ο Πληροφοριοδότης» (The Departed), καθώς και οι υποψήφιες για Όσκαρ «Superman: Η Επιστροφή» (Superman Returns) και «Poseidon». Άλλοι δημοφιλείς τίτλοι που θα διατίθενται από τη βιβλιοθήκη της Warner Bros. Entertainment, μέσω της “cableTV”, είναι οι ταινίες του «Harry Potter», «Καταιγίδα» (The Perfect Storm), «Απόδειξη Ζωής» (Proof of Life), «Χωρίς Αντάλλαγμα» (Pay it Forward) και «Κάθε Κυριακή» (Every Given Sunday).

«Στόχος μας στη Vivodi αποτελεί η τηλεπικοινωνιακή καινοτομία» τόνισε χαρακτηριστικά η Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Vivodi Telecom, κα Σοφία Κουνενάκη-Εφραίμογλου, «η οποία χαράσσει τη στρατηγική και τις επιχειρηματικές μας επιλογές. Σήμερα, έχουμε επιτύχει την ταύτιση του brand της Vivodi με το «επόμενο βήμα» στην ελληνική αγορά, παρέχοντας την πιο ευρεία γκάμα περιεχομένου VΟD. Η νέα μας συνεργασία με την Warner Bros. International Television μας χαροποιεί ιδιαίτερα, αποτελεί δε εξέλιξη που, συν τοις άλλοις, προσφέρει ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην “cableTV”».

«Η επιθυμία των καταναλωτών για VOD αυξάνεται σταθερά σε αυτήν την διαρκώς μεταβαλλόμενη αγορά ψυχαγωγίας» υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Warner Bros. International Television, κ. Jeffrey R. Schlesinger. «Η συμφωνία αυτή με τη Vivodi υπογραμμίζει τη δέσμευσή μας στο VOD, και με μεγάλη μας χαρά παρέχουμε μερικές από τις πλέον συναρπαστικές και δημοφιλείς κινηματογραφικές ταινίες στους Έλληνες τηλεθεατές».

Η συμφωνία με την WBITD είναι η δεύτερη μεγάλη συνεργασία της Vivodi όσον αφορά στο περιεχόμενο της “cableTV”. Η πρώτη ήταν με την Προοπτική, κατά το λανσάρισμα της πιλοτικής διάθεσης της υπηρεσίας το καλοκαίρι του 2006.

Δεν υπάρχουν σχόλια: