20.4.07

ΤΙΜ - Δ.Σ. με εκπλήξεις και... Παλαιοκρασσά

Ταυτόχρονα με την τυπική ολοκλήρωση της εξαγοράς της ΤΙΜ από την Weather Investments του Ν. Sawiris ανακοινώθηκε και το νέο (τετραμελές) Δ.Σ. της εταιρείας με εκπλήξεις. Εχουμε και λέμε:

Πρόεδρος του Δ.Σ.
Ο Σ. Κομινάκης, που διατηρεί παράλληλα και τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου. Ασυζητητί ο μεγάλος κερδισμένος σε προσωπικό επίπεδο από την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην εταιρεία.

Μέλη

  • Ο Michael O' Connor, ο οποίος είναι ένα από τα (πολλά) δεξιά χέρια του N. Sawiris και έχει τη θέση του Investment & Business Development Officer στην Orascom Telecom.
  • Ο Φίλιππος Κωστελέτος, που ήταν πρόεδρος στο Δ.Σ. της TIM όταν ιδιοκτήτες ήταν η Texas Pacific και η Apax.
  • Ο Ιωάννης Παλαιοκρασσάς, ναι, ο πρώην πρόεδρος της ΔΕΗ που είχε αποχωρήσει (για την ακρίβεια, αποπεμφθεί) από την επιχείρηση με βαριές καταγγελίες, ενώ πιο πρόσφατες πληροφορίες τον ανέφεραν να έχει στα σκαριά τη δημιουργία τράπεζας μαζί με τον πρόεδρο της "Ακρόπολις".

Επόμενα βήματα για την ΤΙΜ; Να συμμαζέψουν το μαγαζί με τις τελευταίες λεπτομέρειες σχετικά με την Q-Telecom, να αλλάξουν το όνομα σε Wind όπως λέγαμε και πριν από κάτι μέρες και να αρχίσουν να δουλεύουν με την Tellas. Ολα αυτά, τώρα, ακούμε πως θέλουν να τα κάνουν σε ένα μήνα ή κάτι περισσότερο, ούτε ψύλλος στον κόρφο τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια: