4.4.07

Φορητότητα αριθμού - Οποία σύμπτωση

Διαβολική σύμπτωση; Δεν ξέρουμε, πάντως όλες οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας ανακοίνωσαν σήμερα το μεσημέρι ότι καταργούν την εφάπαξ επιβάρυνση για τη φορητότητα αριθμού. Για το θέμα της φορητότητας οι Cosmote, Vodafone και TIM είχαν «εισπράξει» το Σεπτέμβριο του 2005 πρόστιμο 500.000 ευρώ η καθεμία από την ΕΕΤΤ. Η Επιτροπή είχε, τότε, κρίνει ότι οι εταιρείες ακολουθούσαν εναρμονισμένη πρακτική «θάβοντας» τη φορητότητα.

Περισσότερα

Η ανακοίνωση της Cosmote


Η ανακοίνωση της Vodafone

Η εταιρεία VODAFONE – ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΕΤ (Vodafone) ανακοινώνει ότι από σήμερα Μ.Τετάρτη (04/04/2007) καταργεί το κόστος φορητότητας για πελάτες ιδιώτες (με συμβόλαιο ή καρτοκινητό), όπως επίσης και τους πελάτες που έχουν εταιρικό συμβόλαιο.
Ως εκ τούτου, από σήμερα, οι πελάτες οι οποίοι θα μεταφέρουν τη γραμμή τους από άλλο δίκτυο στο δίκτυο της Vodafone δε θα πληρώνουν κόστος φορητότητας. Το κόστος αυτό μέχρι σήμερα ανερχόταν στα €14,9940 για τους ιδιώτες και €15,5890 για τους εταιρικούς πελάτες.
Σε όλες τις ανωτέρω τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 19%

Η ανακοίνωση της TIM
Η ΤΙΜ ΕΛΛΑΣ Τηλεπικοινωνίες Α.Ε.Β.Ε ανακοινώνει ότι από την Τετάρτη 04-04-2007 καταργείται το κόστος (20€) για φορητότητα αριθμού κινητού τηλεφώνου προς το δίκτυο της ΤΙΜ για συνδρομητές συμβολαίου και συνδρομητές καρτοκινητής τηλεφωνίας ΤΙΜ, καθώς και το κόστος φορητότητας (15,50€) για συνδρομητές εταιρικών προγραμμάτων ΤΙΜ.
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 19%.

Δεν υπάρχουν σχόλια: