4.11.07

Στελέχη πάνε και έρχονται στις τηλεπικοινωνίες

Με τόσες εξελίξεις που έχουμε στις τηλεπικοινωνίες που να βρεις χρόνο να ενημερώσεις το blog. Ειδικά σε επίπεδο στελεχών, οι εξελίξεις και οι φήμες είναι πολλαπλές.
Και επειδή σας αφήσαμε στην αποχώρηση του Κ. Λιαμίδη από τη θέση του γενικού εμπορικού διευθυντή της Cosmote, να σας ενημερώσουμε ότι τα εν λόγω καθήκοντα ανέλαβε ο Ζαχαρίας Πιπερίδης, πρώην -πλέον- γενικός τεχνικός διευθυντής της Wind. Η έκπληξη ήταν μεγάλη λόγω ότι είναι εξαιρετικά σπάνιο ένας τεχνικός -όσο καλός και αν είναι- να περνά στην άλλη "όχθη" και να αναλαμβάνει εμπορικό ρόλο. Η σύγκλιση, όμως, που λέει και ο Π. Βουρλούμης, καταργεί τις παραδοσιακές δομές και αυτό θα το δούμε μάλλον και στην εμπορική διεύθυνση.
Οι επίσημες ανακοινώσεις είναι για αύριο, αλλά οι πληροφορίες λένε ότι η Σούλα Έβανς αποχωρεί από τη γενική διεύθυνση οικιακών και εταιρικών πελατών, η οποία χωρίζεται σε τρία κομμάτια: στη γενική διεύθυνση οικιακών πελατών, όπου φέρεται να αναλαμβάνει ο Πάνος Σαραντόπουλος, νυν βοηθός γενικού τεχνικού διευθυντή του ΟΤΕ και πρώην εμπορικός διευθυντής της Cosmote, στη γενική διεύθυνση εταιρικών πελατών με επικεφαλής -κατά πάσα πιθανότητα- τον Ηλία Δρακόπουλο, νυν διευθύνοντα σύμβουλο της OTENET και τέλος σε μία γενική διεύθυνση που θα έχει την ευθύνη του δικτύου καταστημάτων. Εδώ, έχουμε, αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, την πραγματικά μεγάλη έκπληξη. Είναι πιθανό να την αναλάβει ο Γιάννης Καραγιάννης, νυν διευθύνων σύμβουλος της Γερμανός. Εκ πρώτης όψεως, αυτό δείχνει ως υποβιβασμός, ταυτόχρονα, όμως, αποτελεί σημαντική αναβάθμιση του ρόλου της Γερμανός μέσα στον όμιλο ΟΤΕ, όπου όλα δείχνουν ότι οδεύουμε προς μία "σύγκλιση" και των δικτύων καταστημάτων του ομίλου. Τα οποία δεν είναι και λίγα: Δίκτυο καταστημάτων ΟΤΕ/OTESHOP, Γερμανός, Cosmote και τα επικείμενα Cosmote Corners. Θα έχουν ενδιαφέρον οι επόμενες εβδομάδες. Και όχι μόνο στον όμιλο ΟΤΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: