18.5.08

ΟΤΕ - Μια νέα (;) αρχή (;)

Το ψάχνουν, λέει, στον ΟΤΕ αυτό που είπε τις προάλλες ο Obermann περί αξιολόγησης όλων των στελεχών και σε κάποιες πλάτες ένας κρύος ιδρώτας τρέχει εδώ που τα λέμε. Αυτή είναι η μία ανησυχία που έχει καταλάβει τους περίξ του 13ου ορόφου στη Λ. Κηφισίας. Ταυτόχρονα, τρέχει και το κουτσομπολιό για το ποιον θα προτείνουν ως διευθύνοντα οι Γερμανοί. Μέχρι στιγμής ακούσαμε:

* Τον Γ. Κορωνιά. Σου λέει, ο άλλος, αφού ο "θεός" ιδιωτεύει τον τελευταίο καιρό γιατί να μην το πάρει απόφαση να πάρει το ασανσέρ για το γραφείο στο οποίο σήμερα είναι ο Π. Βουρλούμης; Ωραία η ιδέα, αλλά υποθέτω πως μία ρήτρα με την Vodafone για μη εμπλοκή σε τηλεπικοινωνιακό πάροχο για 2-3 χρόνια στην Ελλάδα θα την έχει υπογράψει. Ασε που στο μυαλό όλων θα έρθει πάλι η υπόθεση των υποκλοπών.

* Τον Β. Μαρτιγόπουλο. Καλή η ιδέα να πάρει κατά κάποιον τρόπο την... εκδίκησή του από τον Π. Βουρλούμη (μια τέτοια τελετή παράδοσης-παραλαβής θα ήθελα να τη δω από κοντά) αλλά τον τελευταίο καιρό ασχολείται με άλλα πράγματα.

* Τον Ν. Μανασή. Πρώην πρόεδρος και διευθύνων στον ΟΤΕ, με καλές επαφές με το εξωτερικό, αλλά ακόμα και αν ήθελε μάλλον θα τον "έκοβαν" οι Γερμανοί, αν είναι σωστό αυτό που ακούγεται για τοποθέτηση νέου σε ηλικία μάνατζερ.

* Τον Σ. Κομινάκη. Μια μεταπήδηση από την Wind στον ΟΤΕ δεν είναι κακή περίπτωση για τον ίδιο. Οπως λένε και οι κακές γλώσσες έχει εμπειρία στο... rebranding και ίσως η Deutsche Telekom να το λάβει αυτό σοβαρά υπόψιν της.

Ετσι για την ιστορία. H Deutsche Telekom έγινε μέτοχος στον ΟΤΕ στις 15 Μαϊου 2008, ώρα 15.11.

2 σχόλια:

Waldorf είπε...

Μήπως θα ήταν σκόπιμο να πρότεινε κάποιος τον Γ. Σκαρπέλη;

Statler είπε...

Τι κακός που γίνεσαι ώρες ώρες :-)